Rondeleiders gezocht voor de ZO-ronde!

Vind je het leuk en interessant om op zondag naar de ronde te luisteren? Misschien vind je het ook wel leuk om ‘m zelf eens te leiden? Dat kan!

We zoeken nog mensen om de ronde te leiden. Er wordt ruim van tevoren een planning gemaakt en je kunt de ronde je eigen invulling geven. Uiteraard zijn er wat standaard rubrieken zoals activiteiten en markten maar jouw eigen interesses bepalen nu juist het karakter en het succes van elke uitzending.

Beginnen met de ronde leiden kan met hulp van een aantal ervaren rondeleiders die je helpen met het voorbereiden zodat je zelf ervaring krijgt en van de “plankenkoorts” afkomt. Je wordt dus niet in het diepe gegooid maar kunt rekenen op support!

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar pe1rln@vrza.nl en we nemen contact met je op.

Reacties zijn gesloten.