Bijeenkomsten vanaf 20 november weer op maandag!

Vrijdag 10 november GEEN bijeenkomst

Beste leden, vanaf 20 november komt de VRZA bijeen op maandag. In verband met de stookkosten van de grote zaal en de overige activiteiten in het café, bleek de vrijdagavond niet meer geschikt om bijeen te komen. Uit de onlangs gehouden enquête blijkt dat de maandag de grootste voorkeur heeft van de leden, vandaar dat we naar die dag verhuizen.

In verband met vakantie van ’t Volkshuis, vindt er geen bijeenkomst plaats op vrijdag 10 november, ook niet op maandag 13 november. Op maandag 20 november dus de eerstvolgende bijeenkomst!

Heb je je ook aangemeld voor onze Whatsapp groep? Dan ontvang je direct mededelingen van het bestuur zoals wijzigingen in de planning en reminders voor activiteiten zoals beurzen en lezingen. Nog niet aangemeld? Stuur een e-mail naar pe1rln@vrza.nl met je telefoonnummer en je komt in de groep erbij. In deze groep kunnen leden niks plaatsen en ontvangen ze ook geen flauwekul, alleen nuttige informatie.

Reacties zijn gesloten.