KAR markt 2 juli 2023

De Kempische Amateur Radiovereniging organiseert dit jaar weer een buitenmarkt op het terrein van de Gilde in Bladel.

Op het terrein verkopen diverse standhouders radio gerelateerde artikelen zoals radio sets, antennes en veel electronica onderdelen. De entree bedraagt €6,-, kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang en parkeren is gratis. Het adres van de markt is Leemskuilen 16b, 5531 NL Bladel. De toegangsroute wordt bewegwijzerd en er staan verkeersregelaars die je begeleiden naar een parkeerplaats. De markt is geopend tussen 10:00 en 16:00 uur.

Voor elk wat wils, bekend en onbekend met radio.
Hans Peters, voorzitter van de Kempische Amateur Radiovereniging: “ Onze Radiomarkt is in de loop der jaren echt een traditie geworden. We zijn dan ook erg blij dat we de markt weer kunnen houden. Mensen uit het hele land komen er op af. Niet alleen om iets te kopen of ruilen, vooral ook om ervaringen uit te wisselen over de radiohobby en kennis te maken met onze gezellige vereniging en wat we doen en dat ook nog eens in een prachtige omgeving. Iedereen is dus van harte welkom; jong en oud, bekend of nog onbekend met radiotechnieken. We hebben de gezelligste markt van de Benelux!”.

Verkopers:

Geïnteresseerde handelaren of particulieren die een kraam willen huren kunnen een mailtje sturen naar markt@pi4kar.com of het contactformulier op deze website invullen.

Reacties zijn gesloten.