KARmarkt gaat door op 12 september

Jaarlijkse radiobuitenmarkt van de Kempische Amateur Radiovereniging ‘KARmarkt’

12 september van 10.00 – 16.00 uur

KAR-terrein: Leemskuilen 16b, 5531 NL Bladel

 

Radio gerelateerde artikelen

Bladel, 7 juni 2021 – De in de regio bekende Kempische Amateur Radiovereniging (KAR) organiseert hun jaarlijkse radiomarkt dit jaar op 12 september van 10:00 tot 16:00 uur.  Op het buitenterrein van de radiovereniging, Leemskuilen 16b, verkopen diverse standhouders radio gerelateerde artikelen zoals onderdelen, complete sets, antennes, electronica en vintage apparatuur. De entree bedraagt EUR 4 en kinderen tot en met 16 jaar krijgen gratis toegang. Parkeren is gratis.

 

Voor elk wat wils, bekend en onbekend met radio

Hans Peters, voorzitter van de Kempische Amateur Radiovereniging: “ Onze buitenmarkt is in de loop der jaren echt een traditie geworden. We zijn dan ook erg blij dat we de markt weer kunnen houden. Mensen uit het hele land komen er op af. Niet alleen om iets te kopen of ruilen, vooral ook om ervaringen uit te wisselen over de radiohobby en kennis te maken met onze gezellige vereniging en wat we doen en dat ook nog eens in een prachtige omgeving. Iedereen is dus van harte welkom; jong en oud, bekend of nog onbekend met radiotechnieken. We hebben de gezelligste markt van de Benelux!”.

 

Over de Kempische Amateur Radiovereniging  (KAR)

KAR is sinds 1993 gevestigd in Bladel op de Leemskuilen 16b en heeft meer dan 50 leden met een passie voor het amateurradio en alles wat daarmee te maken heeft. Buiten het sociale aspect van de vereniging, draagt KAR o.a. bij aan het cultureel erfgoed door het in standhouden van Morse communicatietechniek en radio-experimenten. Internationaal staat de vereniging bekend om het organiseren van de KAR-radio en techniekmarkt in Den Herd en/of op het Terrein van de KAR en het Gilde. Daarnaast is de KAR ingericht op noodcommunicatie in samenwerking met DARES (Dutch Amateur Radio Emergency Service) wat een groot maatschappelijke belang kan hebben in het geval van calamiteiten.

Reacties zijn gesloten.